NB I

A DVTK játékosa hadat üzent az alibiző társaknak

Arra is reagált, berúgja-e az öltöző ajtaját.

A kiesés szélére sodródott a DVTK, amely Bódog Tamás vezetőedző kirúgása után is csak szenved, az új tréner mérlege eddig két meccs két vereség az NB I-ben, így a miskolciak jelenleg a tizedik helyen állnak. Ezt már természetesen a diósgyőri drukkerek sem bírják túl jól, a legutóbbi bajnoki után az új stadion mellett tüntettek a játékosok ellen, akik rendőri kísérettel hagyták el a klubházat.

Pár nappal később egy elkeseredett DVTK-szurkoló nyílt levelet írt a miskolci nevelésű Bacsa Patriknak, akit arra kért, hogy „rúgja be az öltöző ajtaját” és álljon a csapat élére a bennmaradásért vívott harcban. A diósgyőri támadó nem bújt el a drukkerek elöl, válaszát az amigeleken.hu idézi.

Titokban tárgyal a Real Madrid az új szupersztárral; Szalah már búcsúzik?
Szerdán is csak kapkodtuk a fejünket: itt a Top 5 hír.

Aki nem áll be a sorba, az nem lesz ott az öltözőben, mert a célunkat csak közösen összefogva érhetjük el – áll Bacsa Patrik hosszabb levelében.

A játékos továbbá megjegyezte, amikor mostanában belép az öltözőbe egy megvert, de egyáltalán nem vesztes csapatot lát, egy olyat, amiben még igenis van tartalék, és tudja, hogy a háború még tart.

Tudom, azt várjátok tőlem, hogy berúgjam az ajtót és számon kérjek mindenkit, és van is mit számon kérni. Azt nem ígérhetem, hogy az ajtót berúgom, de azt igen, hogy minden egyes játékostársamnak elmondom, mit jelent nekünk, borsodiaknak a Diósgyőr. Pontosan ismerem az érzést, amiről énekeltek a lelátón, hogy mi az a sorsod Borsod, mert bennem is ugyanaz a diósgyőri szív dobog, mint bennetek – írja Bacsa.

A teljes levelet ide kattintva olvashatjátok el.

Bacsa válaszolt a drukkereknek. Fotó és címlapfotó: dvtk.eu
Olvasói sztorik