NB I

Hadüzenet Pintérnek? Kifakadt az elégedetlen felcsúti légiós

Könnyen lehet, hogy ezzel a kiírással eldőlt a játékos jövője.

Április közepén már az egyik cikkünkben megvizsgáltuk, hogyan változott a légiósok helyzete a Puskás Akadémiában, miután Pintér Attila vezetőedző a Paks elleni bajnoki után elég rendesen kiakadt.

Itt nem lehetett futballról beszélni, el kell gondolkodnia egy-két külföldi úriembernek, hogy mit tesz ezért a klubért és mit nem – mondta akkor a felcsúti tréner.

Ezt követően aztán egyre kevesebb légiósára számított a szakvezető, két fordulóval később a kilenc főről háromra csökkent a számuk, míg legutóbb a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő ellen négy külföldi kapott helyet a kezdőben.

Megvan Icardi következő csapata; új sztárt igazol a Real Madrid?
Éledezik a játékospiac, mutatjuk a legizgalmasabb szerdai híreket.

Az egyik ilyen kegyvesztett az exújpesti Jonathan Heris lett, aki a paksi fellépés után még játszott a Fradi ellen, ám az előző öt fordulóban nulla perc jutott neki, háromszor pedig még a kispadra sem ült le. Úgy tűnik, a belga játékos ezt megelégelte és sejtelmes posztot tett közzé Instagram-oldalán.

– Ha nem tetszik, ahol vagy, képzeld el, hol szeretnél lenni – olvasható Heris oldalán a kép mellett, amivel kapcsolatban nem ördögtől való gondolat arra következtetni, hogy éppen a távozása jár a fejében.

címlapfotó: pfla.hu

If you do not like where you are, then imagine where you would like to be.

A post shared by Jonathan Heris (@jonathan_heris_) on

Olvasói sztorik