NB I

Nem felhőtlen a Vasas-öröm: újabb súlyos sérült a csapatnál

Úgy tűnik, kulcscsonttörés lett az esés vége.

A Vasas FC 3-0-ra is vezetett, végül 3-2-re nyert a Debreceni VSC otthonában. Michael Oenning csapata ötmeccses nyeretlen sorozatot tört meg, ráadásul rögtön el is lépett az utolsó helyről.

Az együttes dolgát sérülések is nehezítik, s mint az a klub honlapjának beszámolójából kiderül: újabb áldozattal járt a nagyon fontos siker.

– Hosszú idő után végre megjutalmaztuk magunkat egy jó teljesítménnyel. A mérkőzés első percétől kezdve azzal a tudattal léptünk pályára, hogy ponttal, pontokkal távozzunk. A csapat megértette, amit taktikai tervként kértem tőlük, amihez a mérkőzés végéig tartották magukat. A csapat ma fizikálisan túllépte a határait, ez minden tiszteletet megérdemel. Ez is mutatja, hogy a csapat morálja rendben van. Arra fogunk törekedni, hogy ezt a szellemiséget a szezon végéig fenntartsuk. Szükségünk is lesz rá. Ma nagyon fontos sikert arattunk, amiért nagy árat fizettünk, egyrészt Szivacski Donát sérülése miatt, aki valószínűleg kulcscsonttörést szenvedett, valamint Ádám Martin kiállítása sem könnyíti helyzetünket. Ezt majd holnap dolgozzuk fel. Ma azonban még a három pont feletti örömé a főszerep – nyilatkozta a mérkőzés után Michael Oenning vezetőedző.

Szivacski is kidőlt Fotó: vasasfc.hu
Olvasói sztorik