NB I

Aggasztó hírek érkeztek Geráról

Tovább húzódik a visszatérés, de a Fradi vezére reméli, hogy idén még játszani fog.

Talán épp Gera Zoltán zsenialitása jelentheti azt a pici különbséget, ami az idei NB I-es szezon végén adott esetben eldöntheti a bajnoki aranyat, éppen ezért a Ferencváros-szurkolók bíznak abban, hogy a 97-szeres válogatott játékos mihamarabb visszatérhet a csapatba. A DIGI Sport híradójának nyilatkozó Gera szerint hamarosan ismét eljöhet az ő ideje, de még türelmet kér.

„Még sajnos nem épültem fel, egy húzódás után vagyok, ez egy frusztráló időszak, mert nagyon szeretnék már játszani. De egy ilyen izomsérülés után a felépülést nem lehet siettetni, mert hamar visszaeshet az ember. De ez van, el kell fogadnom a helyzetet, de nagyon remélem, hogy fogok még játszani idén” – mondta a Sport24-nek a Ferencváros középpályása, aki április 22-én ünnepelte 39. születésnapját.

Az Európa Liga-döntős játékos Georges Leekens válogatottjában is szeretne még futballozni, bár most nem ez a prioritás a számára.

Befuthat az új sztár, őrült játékoscserére készül a Barca; edzőváltás Párizsban
Micsoda nap, micsoda hírek: mutatjuk a legizgalmasabbakat.

Nagyon távoli cél a válogatott, játszani szeretnék újra – most ez a legfontosabb – jegyezte meg Gera Zoltán, aki szombaton még biztosan csak a lelátóról szurkolhat majd a Fradinak a Haladás elleni, hazai bajnokin.

A Paks elleni, otthoni botlás után a Ferencváros két ponttal le van maradva a Videoton mögött, csakhogy szombaton az éllovas fehérváriak is épp Csertői Aurél csapatával találkozik, ráadásul idegenben.

Gera még türelmet kér. Fotó és címlapfotó: fradi.hu

A Videoton csapatkapitánya, Juhász Roland az esélyekről nem beszélt, a szoros bajnokság egyik pozitív hozadékáról viszont igen.

Most már tényleg abszolút két csapatról szól ez a bajnoki hajrá, jövő héten egymás ellen futballozunk, de előtte mi a Paks, ők a Haladás ellen játszanak egy nagyon fontos mérkőzést. Minden egyes csapatnak nagyon fontos a véghajrá, többen a kiesés ellen küzdenek, van három csapat, amely a nemzetközi porondért hajt. A bajnokság előrelépését szolgálja, ha végig ilyen kiélezett a harc több fronton is. Persze, én abban bízom, hogy a végén mi jövünk ki a csatából győztesen, de addig még hat nagyon nehéz mérkőzés vár ránk – bizakodik a 95-szörös válogatott hátvéd.

A Fradi-szurkolókhoz hasonlóan a győzelemben bízik a csapat ezüstcipős legendája, Nyilasi Tibor is, aki minden jót kíván szeretett csapatának, azonban egyvalamit még ennél is jobban szeretne: hogy jó barátja, Mészöly Kálmán mielőbb felépüljön.

Mészöly Kálmánnak természetesen a lehető legjobbat kívánom, kapcsolatban vagyok vele, a családdal is, voltam is benn nála. Nagyon-nagyon bízom abban, hogy mivel ez az utolsó kezelés nagyon jót tett neki, egyre jobb lesz a kedve, visszajön a régi formája, és aztán fogok vele találkozni itt a pályán, hamarosan.

Olvasói sztorik