NB I

Közönségkedvenc játékosok tértek vissza Diósgyőrbe

Már együtt készül Diósgyőrben a csütörtöki mérkőzésre a DVTK 2011-es csapata. Két mérkőzésen lehetőség nyílik a megújult Diósgyőri Stadion tesztelésére, először a DVTK 2010/2011-es idényben NB II-es bajnoki címet nyerő csapata áll újra össze az akkori mezőkövesdi riválisa ellen.

A nap második találkozója egy igazi tétmérkőzés lesz, ahol a DVTK U17-es listavezető csapata méri össze erejét a tabellán második újpestiekkel. Amennyiben győznek a diósgyőri fiatalok, matematikailag is bajnoknak vallhatják magukat.

A 2011-es csapat szerda délutáni edzésén a DVTK TV is jelen volt, hogy megörökítse a történelmi pillanatot. A névsor még nem teljes, hiszen a 2011-es gárda tagja volt a jelenlegi az első csapat keretéhez tartozó Bacsa Patrik és Eperjesi Gábor is, számukra Fernando vezényelt edzést nem sokkal korábban, valamint vannak olyan játékosok, akik még nem érkeztek meg Miskolcra. Az ő kilétük egyelőre meglepetés.

Az edzésen részt vettek

Szakmai stáb: Benczés Miklós, Vitelki Zoltán, Veréb György.
Kapusok: Szalma Pál, Ivan Rados.
Mezőnyjátékosok: Budovisznki Krisztián, Dobos Attila, Faggyas Milán, Fernando Francisco Gallardo, José Luque, Igor Gal, George Menougong, Lippai Ákos, Mohamadou Abdouraman, Savo Rakovic.

Olvasói sztorik