NB I

Lassan nem lesz ki pályára lépjen a Vasasban

Ezúttal válogatott játékos sérült le az angyalföldieknél.

A  rengeteg sérült miatt már eddig is korlátozott lehetőségei voltak a Vasas vezetőedzőjének, a Mezőkövesd elleni előző bajnoki  után pedig újabb fontos játékos nem látogathatja Michael Oenning edzéseit. A borsodiak ellen Kleisz Márk, Murka Benedek, Gaál Bálint, Csiki Norbert és Kire Risztevszki  sérülés, Hangya Szilveszter és Vaskó Tamás pedig eltiltás miatt nem játszhatott.

A Videotonnál az előny, mégis az FTC reménykedhet?
NB I-es aranycsata: hat fordulóval a vége előtt két ponttal állnak jobban a fehérváriak.

– Pontosan még én sem tudok semmi konkrétumot a sérülésemről. A diagnózisra még néhány napot várni kell. Egyelőre fáj a bal térdem, a bokám és az Achilles-inam. Valószínűleg magam alá fordult a bokám a rúgástól, ami miatt duzzadtabb, mint a jobb bokám. A közeli napokban MR vizsgálatra megyek, akkor okosabbak leszünk. Sajnos egyelőre nem tudok edzeni – mondta a Vasas hivatalos oldalán Berecz Zsombor.

Az egyszeres válogatott labdarúgót hétvégén a találkozó 60. percében hátulról rúgták meg, emiatt mintegy hét percig emberhátrányban játszottak ápolás miatt az angyalföldiek. Berecz befáslizott bal lábbal, masszőrök által támogatva besántikált az öltözőbe, helyét Laczkó Zsolt foglalta el a pályán.

Berecz a Kövesd ellen sérült meg. Fotó: vasasfc.hu
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik