NB I

Kemény kritika Pintér Attilától: „vagy ő vagy én”

Előrejáték helyett hátrafelé passzolt a csereember, ezt nehezményezte a felcsúti vezetőedző.

A Puskás Akadémia percekkel a meccs vége előtt még vezetett a Honvéd ellen az élvonal 26. fordulójában, azonban végül csak 1-1-es döntetlenre végzett egy hajrában kapott góllal.

Tőzsér felrúgta Bödét, de elmaradt a tizenegyes – VIDEÓ
Nem sok köze volt a labdához a debreceni játékosnak.

A felcsútiak mestere, Pintér Attila a találkozót követő sajtótájékoztatón már higgadtabban értékelt, közvetlenül a mérkőzés után viszont még szigorú hangnemben dorgálta meg hibázó játékosát.

– Végig kontrolláltuk a meccset, megvoltak a lehetőségeink, hogy rárúgjuk az elsőre a második gólt, nem sikerült. Számomra érthetetlen, hogy bejön a külföldi úriember, elmondjuk, mit kérünk, hogy előre játsszon, hátrafelé játszunk, megvan a terület, ilyen hibákat nem lehet elkövetni – fogalmazott sejtelmesen az M4 Sport kamerája előtt Pintér Attila. – Attól függetlenül, hogy kifelé nem sírdogálunk, vannak problémáink. A középpályán Szakály egy hete edz, négy hetet kihagyott, és több ilyen labdarúgó is ül a padon, de Szakály mindent elkövetett annak érdekében, hogy le tudjuk hozni a mérkőzést. Nálam mindig azok a játékosok játszottak, akik megtettek mindent azért, hogy a klub és a csapat sikeres legyen. Ezen nem fogok változtatni. Akinek nincs itt helye, vagy én, vagy ő menni fog – szögezte le a Puskás Akadémia mestere.

A felcsútiaknál két cserejátékos lépett pályára: az 57. percben Liridon Latifi, a 66. minutumban Ulysse Diallo.

Pintér Attila elégedetlen volt Fotó: puskasakademia.hu
Olvasói sztorik