NB I

Percekkel a vége előtt mentett pontot Felcsúton a Honvéd

Nyerni viszont nem tudott.

A Honvéd a dobogóért, a Puskás Akadémia a kiesőzóna elkerüléséért lépett pályára az élvonal 26. fordulójában – a játéknap előtt a két együttes között hat pont volt a különbség a tabellán.

Egészen a huszadik percig kellett várni az első igen komoly helyzetre: Perosevic fejese csattant a lécen egy beadást követően – Gróf beleért, szöglettel folytatódott a játék. Újabb negyed óra telt el, amikor már gólig jutott a Puskás: Knezevic szöglete után Hegedűs fejelt Gróf és Nagy között a kapuba. A Puskás volt a veszélyesebb, vezetett is egy félidőt követően.

A felcsúti kaput védő Hegedűs is tette a dolgát, nagyot védett a második félidő elején: Banó-Szabó kísérlete halt el a kapusban. A hajrába érve jött az újabb veszélyt hordozó jelenet: Osváth bombáját Gróf szedte le. Az első félidő egyetlen gólja nem bizonyult döntőnek: a 87. percben Danilo mentette meg az egyik pontot a Kispestnek.

Fotó: puskasakademia.hu

OTP Bank Liga, 26. forduló

Puskás Akadémia FC – Budapest Honvéd 1-1 (1-0)
Felcsút, játékvezető: Szőts
Puskás: Hegedűs L. – Poór, Hegedűs J., Spandler, Trajkovski – Osváth, Balogh, Knezevic (Latifi, 57.), Szakály – Perosevic, Radó (Diallo, 66.). Vezetőedző: Pintér Attila
Honvéd: Gróf – Baráth, Kamber, Heffler (King, a szünetben) – Holender (Kukoc, 57.), Banó-Szabó (Májer, 72.), Nagy G., Gazdag, Bobál D. – Danilo, Eppel. Vezetőedző: Supka Attila

Gólszerzők: Hegedűs J. (34.), illetve Danilo (87.)

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik