NB I

Váratlan DVTK-vereség

NB I, 25. forduló

Diósgyőri VTK–Haladás 1–2 (0–1)

Mezőkövesd. Játékvezető: Karakó

DVTK: Antal – Kocsis, Lipták, Brkovic, Karan (Tamás 46.) – Óvári, (Shestakov 55.) Hasani, Vela, Ugrai – Joannidisz, Bacsa (Makrai 77.). Vezetőedző: Bódog Tamás.
Haladás: Király – Schimmer, Wils, Kolcák, Bosnjak (Németh M. 66.) – Jagodics – Mészáros, Jancsó (Kovács L. 7.), Rácz, Halmosi – Rabusic ( Williams 31.). Vezetőedző: Michael Hipp.
Gólszerzők: Ugrai (61.), ill. Mészáros (20.), Kovács L (49.)

A Haladás az első perctől jobban akarta a győzelmet. Rabusic, és Rácz is vezetést szerezhetett volna, de az első találat végül Mészáros nevéhez fűződik, aki alighanem a forduló gólját lőtte. Itt tudod megnézni.

Bosnjak indult meg a szélen, a tizenhatostól középre adott, Halmosi mellett elment a labda, a jobb szélen érkező Mészáros kapásból, hét méterről a jobb felső sarokba bombázott. 0–1.

A mérkőzés ezt követően kiegyenlítettebb lett, de a második gólt is a szombathelyiek rúgták. Egy lecsorgó labda Liptákról visszapattant Kovács Lóránt elé elé, aki 13 méterről kilőtte a jobb sarkot. 0–2.

A 61. percben a DVTK Ugrai Roland szépségdíjas góljával került közelebb a szombathelyiekhez. A mérkőzés hátralévő részében a hazaiak rengeteg támadást vezettek, de a vasi kontrák jelentettek nagyon veszélyt. Az eredmény nem változott, a Haladás értékes három pontot szerzett.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik