NB I

Megtréfálta a Videotont Pintér Attila csapata

A bajnoki címre hajtó Videoton a Puskás Akadémia vendégeként lépett pályára az NB I 24. fordulójában, de a felcsúti Pancho Aréna gyakorlatilag hazai pálya volt számukra, mivel ott játsszák jelenleg az otthoni mérkőzéseiket. A meccs előtt Pintér Attila együttese, a Puskás idén még nyeretlen volt, és a Videoton ellen sem esélyesként lépett pályára.

A felcsútiak honlapjának beszámolója alapján a 16. percben Huszti Szabolcs szögletét követően Sztefan Scsepovics került gólhelyzetbe, de a felcsúti kaputól négy méterre nem találta el a labdát. A 24. percben egy bal oldali szögletet követően Hegedüs ütötte ki a középre tartó labdát, ami Nego elé került, tizennyolc méterről leadott lövése a kapu jobb felső sarka mellett ment el. A 44. percben Lazovics bal oldalról tekert középre, Marko Scsepovics fejesét Hegedüs fogta biztosan. Az első félidő a vendégeké volt, gól viszont nem esett.

Fordulás után, az 55. percben a bal oldalon Stopira szerzett meg egy labdát, lapos beadását Hegedüs szedte fel zavartalanul. Kilenc perccel később Perosevic csapott le egy röviden hazaadott labdára, de Kovácsik résen volt és el tudta rúgni a labdát. A 69. percben Diallo cselezgetett a bal oldalon, beadása tisztán találta középen Trajkovskit, aki hét méterről lőtt, Kovácsik bravúrral védett. A kipattanót végül Perosevic lőtte kapura tizennégy méterről, Kovácsik azonban ismét menteni tudott. Különösebben nagy helyzet ezután sem volt, a csapatok testvériesen megosztoztak a pontokon (0-0).

NB I, 24. forduló:

Puskás Akadémia–Videoton 0-0
Felcsút, 1000 néző. Játékvezető: Szabó Zsolt.
Puskás Akadémia: Hegedüs – Osváth, Hegedűs, Spandler, Poór, Trajkovski – Zsidai, Balogh, Knezevic (Latifi, 85.), Perosevic (Madarász, 78.) – Radó (Diallo, a szünetben). Vezetőedző: Pintér Attila.
Videoton: Kovácsik – Fiola, Nego, Juhász, Stopira – Hadzic (Pátkai, 59.), Kovács I. (Nikolov, 80.), Huszti – Sz. Scsepovics, Lazovics, M. Scsepovics. Vezetőedző: Marko Nikolics.

Olvasói sztorik