NB I

A bajnoki szünetben is nyert a Videoton

Ezúttal is legyőzték a Diósgyőrt.

A válogatott mérkőzések miatti szünetet kihasználva ‒ elméletileg ‒ zárt kapus felkészülési meccset játszott a Diósgyőr a Videoton ellen a Pénzügyőr SE pasaréti pályáján.

A Kovács István ellen elkövetett szabálytalanságért a negyedik percben máris büntetőt kapott a Videoton, amit Marko Scepovic értékesített. Három perc múlva egy szöglet után Stopira fejelt közelről a hálóba (2-0).

A nyolcadik percben Vela távoli szabadrúgása után Dusan Brkovic fejelt tíz méterről a kapuba. Újabb tíz perc elteltével Huszti szögletét Stefan Scepovic csúsztatta a hálóba (3-1).

A 27. percben a középen az üresen érkező Danko Lazovic spárgázta a kapuba (4-1). A második félidő elején Vela távoli szabadrúgása után középen Nikolaosz Ioannidisz emelkedett a legmagasabbra, és a bal felső sarokba fejelt (4-2) ‒ tudósított a DVTK honlapja.

A mostani bajnoki idényben eddig kétszer találkozott a fehérvári és a miskolci együttes, és mindkétszer a Videoton győzött.

Felkészülési mérkőzés

Videoton FC‒Diósgyőri VTK 4-2 (4-1)
Pasaréti út
Videoton: Tujvel – Nego (Szolnoki, 84.), Juhász R., Vinícius, Stopira (Tamás K., 84.) – A. Hadzic (Réti, 52.), Kovács I. ‒ Huszti, Lazovic (Varga J., a szünetben), M. Scepovic ‒ S. Scepovic. Edző: Marko Nikolic
DVTK: Rados ‒ Eperjesi, Lipták, Brkovic, Tamás M. ‒ Vela (Bacsa, 58.), Tóth B. (Nagy T., 76.), Kocsis (Busai, 34.), Sesztakov (Óvári, a szünetben) – Ioannidisz, Szarka (Makrai, 64.). Edző: Bódog Tamás

Gólszerzők: M. Scepovic (4.), Stopira (7.), S. Scepovic (18.), Lazovic (27.), illetve Brkovic (8.), Ioannidisz (49.)

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik