NB I

Tőzsér továbbra sem kért bocsánatot a lerúgott Mezőkövesd-játékostól

Jó hír, hogy valószínűleg nem kell műteni Tóth Bencét. Interjú.

A hét elején honlapunk is beszámolt róla, hogy térdsérülést szenvedett a DVSC elleni hétvégi bajnokin a Mezőkövesd középpályása, Tóth Bence. A korábbi utánpótlás-válogatott játékos Tőzsér Dániel durva belépője után vált harcképtelenné. A 28 éves labdarúgó most a Rangadónak árulta el a jó hírt, miszerint valószínűleg nem kell megműteni sérült térdét.

– A porc sérült meg, be van vizesedve a térdem, de egész szépen javul – kezdte a Rangadónak Tóth Bence. – A klubnál mindent megtesznek azért, hogy minél előbb rendbe jöjjek. Szerdáról csütörtökre történt nagyobb javulás, úgyhogy több, mint valószínű, hogy nem kell műteni. Folytatjuk a kezeléseket, a héten nem tudok edzeni és bizonyára még jövő héten is csak a pihenés és a rehabilitáció marad, aztán meglátjuk, hogyan gyógyul a lábam. Jelenleg nagyobb az esély arra, hogy nincs szükség operációra, így pedig biztosan nem kell kihagynom hónapokat.

Visszanéztem a videofelvételt és a fotókat az esetről, és egyre jobban azt gondolom, hogy szándékosan lépett nekem oda Tőzsér Dániel. Egy ilyen múlttal rendelkező játékostól sportszerűbb hozzáállást vár az ember. A debreceni középpályás egyébként azóta sem kért tőlem bocsánatot

– nyilatkozta még hétfőn a hivatalos klubhonlapnak Tóth.

A csakfoci.hu ezt követően megszólaltatta a sérülést okozó Tőzsér Dánielt is, aki szerint szó sem volt szándékosságról, és megígérte, hogy bocsánatot fog kérni „áldozatától”.

– Engem azóta sem keresett – reagált honlapunknak Tóth. – Pénteken a DVSC ellen játszunk edzőmeccset, én ott leszek pálya mellett. Ha jön, gondolom majd érdeklődik az állapotomról. Sokkal többet most már nem is szeretnék ezzel foglalkozni. Ha nem lesz műtét, akkor el kell felejteni. Csak örülni kell, hogy nagyobb baj nem történt.

Íme a videofelvétel az esetről:

Tőzsér Dániel belépője amely után Tóth Bence harcképtelenné vált.

Közzétette: Mezőkövesd Zsóry Sportegyesület – 2018. március 18.

A sereghajtóként telelő Mezőkövesd egyébként fantasztikusan kapta el a tavaszi rajtot, melynek köszönhetően feljött a tabella nyolcadik helyére.

– Három győzelem és egy döntetlen után nagyon pozitívan értékelem a tavaszunkat eddig. Örülünk, mert végre a saját kezünkben van a sorsunk, ezért dolgoztunk. Jönnek azért még a Fradi és Vidi elleni meccsek egymás után, ahol nem mi leszünk az esélyesek. Nyertünk hármat zsinórban és máris ott vagyunk a középmezőnyben. Más csapattal is előfordulhat, hogy elkap egy jó, vagy rossz sorozatot és akkor újra minden megváltozhat. Ebből a szempontból is érdekes ez a tizenkét csapatos NB I…

Olvasói sztorik