NB I

Csaknem ötszörös áron adja a vendégjegyeket a Diósgyőr

Kiakadtak a honvédosok, a szabályok kijátszását emlegetik.

Érdekes számokra hívja fel a figyelmet a Budapest Honvéd hívei által működtetett csak.taccs.hu. A portál enyhén szólva felháborítónak tartja, hogy a március 31-i DVTK–Honvéd bajnoki mérkőzésen a hazai klub a „jegyértékesítési szabályok egyértelmű kijátszásával” sokkal drágábban adja a belépőket a fővárosiaknak.

Dybala már Spanyolországban tárgyal a kérőjével?
Ügynökével hagyta el Torinót a Juve sztárja.

Azt írják, az összecsapásra csak a vendégjegyek kerülnek 2300 forintba, minden egyéb kategóriájú jegy 500, illetve 1000 forintba.

A diósgyőri honlapon is megtalálható magyarázat szerint a 2300 (állóhely, B5, B6 szektor) és a 2800 (ülőhely, C3, C4, C5 szektor) forintos jegekből is 1800 forint kedvezményt ad a borsodi egyesület a saját szurkolóinak.

A csak.taccs.hu úgy véli:

„Szó sincs semmiféle kedvezményről, a jegyeket – már most – bárki megveheti nem honvédos klubkártyával, vagy futballkártyával online, vagy személyesen, a Nagyerdei stadion pénztárainál, ráadásul ilyenkor még klubkártyát sem kell bemutatni. A Diósgyőr tehát sehol sem vizsgálja a kedvezményre jogosultak körét, egyszerűen csak olcsóbb jegyeket ad a nem vendégszurkolóknak.”

Címlapkép: MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik