NB I

Zsinórban negyedjére nem lőtt gólt a Paks az Újpestnek

Megátkozták a tolnaiakat a lila-fehérek ellen.

NB I, 23. forduló

Paksi FC – Újpest FC 0-0 
Paks, Fehérvári úti stadion. Játékvezető: Kassai
Paks: Verpecz – Vági, Lenzsér, Gévay, Szabó J. – Papp K., Kecskés, Bertus – Haraszti (Simon A., 83.), Hahn (Simon M., 83.), Bartha. Vezetőedző: Csertői Aurél.
Újpest: Pajovics – Pauljevics,  Bojovics, Litauszki, Burekovics – Szankovics, Diallo – Simon K. (Balázs B., 73.), Nagy D. (Zsótér, 67.), Nwobodo – Novothny (Tischler, 85.). Vezetőedző: Nebojsa Vignjevics.

Három héten belül harmadjára találkozott egymással a Paks és az Újpest, hiszen a felek a Magyar Kupában is megmérkőztek egymással, ott mindkét alkalommal 2-0-ra győztek a lila-fehérek.

Simon Krisztián lövése érdemelt először említést a találkozón, a 16. percben a harminc méterről eleresztett kísérlete a kapufán csattant.

Nem kápráztattak el minket a csapatok, a következő valamire való lehetőségre a 34. percig kellett várni, ekkor Nagy Dániel ívelését fejelte alig mellé Simon.

Aki sokáig állt sorban a büfében a szünetben, az lemaradhatott a 46. percben lőtt újpesti kapufáról, a balszerencsés próbálkozó Novothny volt. Az óriási esőzés nem segítette a csapatok dolgát, nem igazán alakult ki szép játék és sok helyzet, de azért még egy kapufát láthattak a drukkerek.

A 77. percben Hahn beadása után Bartha elé került a labda, a paksi támadó hat méterről találta el kívülről a kapufát. A csapatok nem bírtak egymással, gól nélküli döntetlennel ért véget a találkozó, akárcsak ősszel Újpesten.

Olvasói sztorik