NB I

A hajrában jött a dráma a Szuszában

Sokáig úgy tűnt itt az újabb Vasas-bravúr, de aztán jött Brkovics...

NB I, 23. forduló

Vasas FC – Diósgyőri VTK 1-1 (0-0)
Szusza Ferenc Stadion. Játékvezető: Bognár
Vasas: Nagy – James, Vaskó, Benes – Egerszegi, Vida, Berecz, Hangya – Barczi (Laczkó, 92.), Pavlov (Ferenczi, 88.), Remili (Vogyicska, 76.). Vezetőedző: Michael Oenning.
DVTK: Antal – Nagy T. (Tamás, 57.), Lipták, Brkovics, Sesztakov – Vela (Szarka, 81.), Kocsis, Hasani – Óvári, Bacsa (Joannidisz, a szünetben), Ugrai.  Vezetőedző: Bódog Tamás.
Gólszerzők: Berecz (76.), illetve  Brkovics (93.)

Kilenc bajnokit követően a Vasas ismét győzött múlt héten a Budapest Honvéd ellen, így Michael Oenning felszabadultan várhatták a DVTK elleni következő találkozót.

Az első játékrész nem hozott túl színvonalas játékot a Szusza Ferenc Stadionban. A találkozó elejét a vendégek kezdték jobban, főleg Ugrai okozott zavart az angyalföldiek védelmében, a 9. percben Nagy bravúrja akadályozta meg a válogatott játékost a gólszerzésben.

Nagyobb helyzetet azonban ezen kívül nem igazán láthattak a nézők.

A fordulás után szerencsére már nem csak az eső, hanem gól is esett, méghozzá potya. A 76. percben James készítette le a labdát lövésre Berecznek, aki tüzelt is, Antal lábai között pedig a hálóban kötött ki a labda, 1-0.

Öt perc múlva majdnem jött az egyenlítő gól, Óvári beadását Joannidisz nagyszerű félfordulattal lőtte kapura, de Nagy eszén ezúttal sem lehetett túljárni. Egészen a 93. percig, amikor is Ugrai szabadrúgása után Brkovics egyenlített, beállítva ezzel az 1-1-es végeredményt.

Gól a 94. percben:

M4Sport

A DVTK a 94. percben egyenlített a Vasas ellen.

Olvasói sztorik