NB I

A Fradi légiósa elmondta, mit gondol az NB I-ről

„Nem szabad elbízni magunkat csak azért, mert...”

Eddigi tapasztalatai alapján kiegyensúlyozott, jó ligának tartja a magyar OTP Bank Ligát Amadou Moutari, a Ferencváros nigeri játékosa, aki a Népszava pénteki számában megjelent interjúban arról is beszélt, hogy nagyon jól érzi magát Budapesten és a csapatában is, bár a magyar nyelvet kicsit nehéznek tartja.

– Hétről hétre ugyanazt a teljesítményt kell hozni, mert nagyon kiegyenlített a verseny… Szinte bármikor bárki legyőzheti a másikat – fogalmazott.

A listavezető Ferencvárosról szólva azt mondta, nagyon együtt van a csapat, a magyar és a külföldi játékosokkal ugyanúgy megtalálja a közös hangot. Kifejezetten családias a légkör, ami nagyon tetszik neki. A 24 éves játékos, aki 2017 januárjában érkezett a csapathoz, felidézte, fantasztikus élmény volt számára a tavalyi kupagyőzelem. Ez volt pályafutása első jelentős trófeája.

– Szeretném ezt az élményt ismét átélni, azért dolgozunk, hogy a szezon végén újra legyen okunk az ünneplésre. Jó úton járunk, de csak arra szabad koncentrálnunk, hogy a lehető legtöbb pontot gyűjtsük a bajnokság utolsó szakaszában is. Nem szabad elbízni magunkat csak azért, mert pillanatnyilag jól állunk – mondta.

Címlapkép: AFP

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik