NB I

Topbajnokságból csábítják Thomas Dollt

Nagynevű csapat kispadjára kerülhet a Ferencváros trénere.

Csupán negyvenkilenc nap jutott Bernd Hollerbachnak a Bundesligában pocsékul szereplő Hamburg kispadján, a Bayern München elleni hatgólos vereség után menesztette őt a klub vezetősége. Utódjaként az eddig az utánpótlásban tevékenykedő Christian Titzt nevezték ki, ám ő csak a szezon végéig irányítja a csapatot.

A Süddeutche Zeitung cikke szerint a nagy presztízsű német sportlap, a Bild így már azt találgatja, ki veheti át a HSV-t a nyár folyamán, első számú jelöltként pedig – már-már szokásos módon – Thomas Dollt, a Ferencváros jelenlegi edzőjét említi.

Juventus: PL-sztárpáros érkezik – sajtóhír
Nagyon belehúznak a torinóiak.

Nem ez az első alkalom, hogy a korábbi hamburgi kedvencet – Doll játékosként négy, edzőként három évet húzott le a felnőtt csapatnál – összeboronálják a Bundesliga-klubbal, a múltban pedig már többször is tagadta a német edző, hogy érdekelné a lehetőség, valamint a vezetők, Kubatov Gábor és Orosz Pál is ragaszkodik hozzá.

A Hamburg jelenleg tizenhetedik pozícióban áll a német élvonalban hátránya hét pont az osztályozót és a bennmaradást érő helytől is.

Olvasói sztorik