NB I

Bódog nem csinálna népmesei hőst a DVTK nagy visszatérőjéből

Egy év után volt ismét a kezdőcsapat tagja.

Eddigi pályafutása legnehezebb időszakán van túl Bacsa Patrik. A Diósgyőr saját nevelésű támadója a kezdőcsapatból fél év alatt előbb a másodosztályú Kisvárdára, majd klubja NB III-as tartalékcsapatába került.

Ezt olvastad már?
Lionel Messi kimaradt a Barca-meccskeretből – hivatalos

Augusztusban Bódog Tamás vezetőedző éles kritikát fogalmazott meg vele kapcsolatban ‒ az NB III-as keret leggyengébb játékosának titulálta ‒, akkor még minden jel arra utalt, hogy véget érhet karrierje miskolci állomása.

‒ Szerettem volna bizonyítani, hogy igenis itt a helyem, és megküzdök érte. Azt gondolom, jól sikerült, és szeretnék még tovább jutni. Ugyanúgy küzdök tovább – nyilatkozta az M4 Sporton a 25 éves játékos, aki a Debrecen ellen újra kezdő volt, egy év után…

Bódog szerint az általa megfogalmazott kritika fel lett nagyítva egy kicsit, de a játékos megértette, hogy változtatnia kell a hozzáállásán. Hozzátette, szerinte semmi különös nincs Bacsa fejlődésében és a munkához való hozzáállásában, egy futballistától ugyanis ez az elvárható.

Bacsa Patrik egy év után visszatért a DVTK kezdőjébe Fotó: dvtk.eu

‒ Ennek nem példának kell lennie, az a normális, hogy valaki mindent megtesz azért, hogy bekerüljön a csapatba. Ha népmesei hőst csinálunk belőle azért, mert ő hajlandó futni és küzdeni, edzeni, akkor rossz úton vagyunk, mert ennek kellene lennie az alapnak ‒ szögezte le a tréner.

A Diósgyőr szombaton a Videoton vendége lesz Felcsúton, de Lipták, Kocsis, Brkovic, Eperjesi és Karan is hiányozni fog eltiltás vagy sérülés miatt.

Olvasói sztorik