NB I

Magyar valóság: nem volt víz a 15 milliárdból épült vadonatúj stadionban

Nem lehetett lehúzni a wc-ket, a büfébe kannákban vitték a vizet.

Simán, 3-0-ra győzte le szombaton a Haladás a Vasast az NB I-ben. Bár a pályán győzött a szombathelyi csapat, az időjárással szemben alulmaradt – írja a nyugat.hu.

Történt ugyanis, hogy a Haladás B-közép szektorában helyet foglalók víz nélkül maradtak. A sportkomplexum ezen szektorának vécéit nem lehetett öblíteni, a drukkerek kezet mosni sem tudtak. Sőt a szektorhoz tartozó büfébe is kannákban kellett a vizet hordani.

Gyász!

43 évesen hunyt el a korábbi NB I-es játékos, pici gyermekeket hagyott maga után

A honlap megkérdezte Tóth Miklóst, a csapatot működtető kft. ügyvezetőjét, hogy mi történt. A múlt hét csütörtökétől ugyanis már a klub a komplexum stadion részének üzemeltetője. Az ügyvezető azt mondta, hogy ősszel, az utolsó meccs után víztelenítették és légtelenítették a rendszert, nehogy a hidegben bármi is elfagyjon. Pénteken próbálták a rendszert újra feltölteni, a csövek azonban annyira hidegek voltak, hogy a víz belefagyott. A stadion összes többi részében volt víz, csupán a B-középhez vezető cső fagyott be.

Az ügyvezető azt mondta, hogy csövet cserélni nem kell, szét nem fagyott a rendszer. Mihelyt enyhül az időjárás, a víz is tovább fog folyni. A szombati meccsen 2866 néző volt kint, ebből 700-an a víztelenségben érintett B-középben foglaltak helyet. A Haladás Sportkomplexumot tavaly november 8-án adták át, 15,2 milliárd forintba került az adófizetőknek.

Fotó: nyugat.hu
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik