NB I

Nagyot csattant a kapufa a Puskás–Debrecen bajnokin – VIDEÓ

Azonban ennél beljebb nem ment a labda.

OTP Bank Liga, 21. forduló

Puskás Akadémia – Debreceni VSC 0-0
Felcsút, játékvezető: Andó-Szabó
Puskás: Hegedűs – Klinar, Heris, Spandler, Trajkovski – Perosevic (Latifi, 80.), Mevoungou, Márkvárt (Bacelic-Grgic, 57.), Knezevic – Diallo, Henty (Molnár, 72.). Vezetőedző: Pintér Attila

DVSC: Nagy S. – Mészáros N., Kinyik, Szatmári, Ferenczi – Bódi, Filip, Tőzsér, Varga K. (Csősz, 90.) – Könyves, Sós (Takács T., 57.). Vezetőedző: Herczeg András

A Puskás Akadémia és a Debrecen a felcsúti Pancho Arénában csapott össze az OTP Bank Liga 21. fordulójában.

A csendes első perceket követően több debreceni lehetőséget is feljegyezhettünk, de Hegedűsnek csak egyszer kellett védenie. Diallo fejesénél már a Puskás volt közel a gólhoz, bravúrral védett a debreceni kapus. A másik oldalon Tőzsér életerős szabadrúgása okozhatott volna gondot, azonban a labda a kapu mellett hagyta el a játékteret.

Az első félidő hajrájában a Felcsút járt ismét nagyon közel a gólhoz: Perosevic lökete a felső lécen csattant. Kapuja elé szegezte ellenfelét a Puskás, de gólt nem szerzett – 0-0 lett az első félidő.

Ott folytatódott a mérkőzés, ahol abbamaradt: a Puskás nyomott, a Debrecen védekezett. Ismét Nagy védett, majd Diallo ollózását Varga vágta ki a gólvonalról. Bódi lövése jelezte, a DVSC sem tett le a gólszerzésről, de a hazai kapus könnyedén ölelte magához a labdát. Ismét Hegedűs volt munkában, ezúttal kifutva védte Takács próbálkozását.

A hajrára fordult a kép: már a Debrecen volt támadásban, a felcsúti lendület megtörni látszott. Mindkét együttes előtt adódott még lehetőség a gólszerzésre, de ahogy a találkozó korábbi szakaszaiban, úgy most sem sikerült feltörni a reteszt: maradt a 0-0.

Knezevic járt legközelebb a gólhoz az első félidőben

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik