NB I

Csertőivel hosszabbított a Paks – hivatalos

További két évig még biztosan irányít a vezetőedző.

Hivatalos oldalán jelentette be a tavaszi szezont a DVTK ellen győzelemmel kezdő Paksi FC, hogy Csertői Aurél vezetőedző 2020-ig meghosszabbította szerződését.

– A vezetőedzői pozíció egy bizalmi állás – kommentálta Csertői az aláírást –, a kölcsönös megbecsülésen, és bizalmon alapszik. A klub abban bízik, hogy olyan munkát végzünk el a stábommal itt Pakson, ami előremutató, és amire évről-évre lehet alapozni. Én pedig abban, hogy ezt a munkát elismerik.

Hogy is van ez?
Cristiano Ronaldo mondja meg, kit igazoljon a Real Madrid, és kit ne

Csertői Aurél 2014 januárjában került a Paksi FC-hez, Horváth Ferencet követte a kispadon. Ekkor sikerült elkerülnie a kiesést a tolnaiakkal, majd kétszer az ötödik, egyszer pedig a hetedik helyre vezényelte a csapatot.

– Elértünk egy szintet, amit sikerült is megtartanunk az elmúlt esztendőkben, stabil középcsapattá váltunk. De szeretnénk fejlődni, szeretnénk ismét eggyel feljebb lépni. Ez egyáltalán nem könnyű feladat, de a klub, és a szakmai stáb is azon dolgozik, hogy ez sikerüljön – nyilatkozta Csertői, akivel a Paks történelmében először bekerült a Magyar Kupa legjobb tizenhat csapata közé is.

Csertői 2020-ig hosszabbított Fotó: paksifc.hu
Olvasói sztorik