NB I

Rudolf a válogatottságról beszélt

Két gólpasszal debütált a Balmazban az egyre jobb formába lendülő csatár.

A téli átigazolási időszakban Nyíregyházáról Balmazújvárosba tett át székhelyét a 28-szoros válogatott támadó, Rudolf Gergely, aki a beállását követően győzelemre vezette csapatát az első tavaszi fordulóban. A Balmaz Kamilla Gyógyfürdő játékosa az M4 Sport Góóól 2 című műsorában beszélt új csapatáról és a válogatottság kérdéséről is.

Ezt olvastad már?
Eldőlt, Neymar játszhat-e a Real Madrid ellen

A 32 éves csatár nem emlékszik pontosan, milyen utasításokkal küldte őt pályára a Balmazújváros vezetőedzője, Horváth Ferenc, de a lényeg, hogy tudta, mi a dolga.

– Úgy érzem, megvan az összhang. Nagyon jól fogadtak a srácok. Egyáltalán nincs széthúzás, meghalunk a pályán egymásért. És olyan edzőnk van, aki kiválóan tudja motiválni a társaságot és szakmailag jól felkészít minket – mondta Rudolf, aki a DVSC elleni idegenbeli bajnokin két gólpasszal járult hozzá a 2-0-s győzelemhez.

Télen írt alá a Balmazhoz Rudolf Fotó: balmazfoci.hu

– Egyelőre nem gondolok erre – válaszolta Rudolf a válogatottságba való visszatérésével kapcsolatban. – Most az elsődleges feladatom, hogy fizikálisan olyan állapotba kerüljek, hogy a csapatnak minél inkább a hasznára tudjak lenni. De nagyon szurkolok a válogatottnak és nagyon szeretném, ha ugyanolyan sikereket érnének el, mint néhány évvel ezelőtt.

Mint mondta, a legfőbb cél, hogy a jelenleg 9. helyen álló csapat kivívja a bentmaradást, egy esetleges kupagyőzelem pedig csak hab lenne a tortán.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik