NB I

Bemutatták az Újpest legújabb igazolását – hivatalos

Onovo megfelelt a próbajátékon, így szerződést kapott.

Az Újpest FC hivatalos oldalán számolt be arról, hogy újabb játékos öltözhet tavasszal lila-fehérbe. Mint írják, a 22 éves Vincent Onovo a finn labdarúgó bajnokság élvonalából érkezett a fővárosiakhoz múlt hét elején tesztjátékra. A nigériai születésű játékos többek között megfordult az FC Inter Turku és a HJK Helsinki csapatában. Előbbivel két kupaezüstig jutott, az utóbbival a 2017-es szezonban bajnoki címet ünnepelhetett. Onovo összesen 79 mérkőzésen lépett pályára, és 11 alkalommal volt eredményes a finn pontvadászatban. Továbbá, az idei szezon rajtjánál négy Európa-liga selejtező mérkőzésen is szerepelt.

ÓRIÁSI BALHÉ!
Tömegbalhé és kilenc piros: egymást ütötték a játékosok – VIDEÓ

A hét első napján a klub azt is bejelentette, hogy a támadó és védekező középpályásként egyaránt bevethető labdarúgót az Újpest FC leigazolta, így a jövőben az OTP Bank Ligában gyűjtheti lila-fehér meccseinek számát.

– Nagyon jól érzem magam, mert mindenki nagyon barátságos és segítőkész velem, az összes csapattársam kedvelem. Célom, hogy nagy sikerekhez vezessem a klubot, például úgy zárjuk az idei idényt, hogy a nemzetközi porondra is kiléphessünk – nyilatkozta a klubhonlapon az újdonsült középpályás a kötelező papírok aláírását követően.

22 éves játékos az Újpest legújabb igazolása Fotó: ujpestfc.hu
Olvasói sztorik