NB I

Nagy visszatérőt jelentettek be a Videotonnál

A fehérváriak tavaszi keretét 26 játékos alkotja.

Szerdán éjfélkor bezárt Magyarországon az átigazolási piac, így néhány nappal a tavaszi rajt előtt csapatunk kerete immár véglegesnek tekinthető – írja a vidi.hu.

Ezt olvastad már?
Sallói góljánál azt sem tudta az ellenfél, hol a labda – VIDEÓ

A téli szünetben Horváth Tamás, Fejes András, Barczi Dávid és Asmir Suljic végleg távozott, míg Ezekiel Henty és Szabó Bence kölcsönben folytatják pályafutásukat.

Érkezett Tomas Tujvel, aki tagja volt a Videoton történetének első bajnokcsapatának. Szintén a fehérváriaknál folytatja pályafutását Huszti Szabolcs, Boban Nikolov és Stefan Scepovic.

A Videoton FC II-ből pedig Elvir Hadzic, Réti Patrik és Szabó Bálint került fel az NB I-es keretbe.

Az is eldőlt, hogy Szolnoki Roland nem hagyja el a Vidit, és újra az első csapattal készül.

Szolnoki Rolandot visszafogadták Fotó: vidi.hu

‒ Ahogy azt csütörtökön is említettem, Szolnoki Rolanddal távozóként számoltunk a téli szünetben. Az első kerettel csak azok készülhetnek, akik tavasszal is a klub játékosai lesznek, így amíg nem vált biztossá, hogy távozik vagy marad, a Vidi II-vel edzett. Végül nem sikerült eligazolnia, így mostantól újra az NB I-es kerettel készül – nyilatkozta Kovács Zoltán sportigazgató.

A keret:

Kapusok: Kovácsik Ádám, Tomas Tujvel, Hársfalvi András

Mezőnyjátékosok: Paulo Vinícius, Fiola Attila, Loic Nego, Mocsi Attila, Stopira, Juhász Roland, Tamás Krisztián, Szolnoki Roland, Tóth Bence, Bolla Bendegúz, Szabó Bálint, Réti Patrik, Anel Hadzic, Huszti Szabolcs, Kovács István, Pátkai Máté, Boban Nikolov, Varga József, Géresi Krisztián, Danko Lazovic, Elvir Hadzic, Marko Scepovic, Stefan Scepovic

Olvasói sztorik