NB I

Ezúttal könnyedén nyert a Fradi

A harmadosztályú ellenfél szerzett vezetést.
Felkészülési mérkőzés
Ferencvárosi TC‒ESMTK 4-1 (3-1)
Népliget
FTC: Holczer ‒ Könczey (Takács, a szünetben), Batik, Koch, Sternberg ‒ Hajnal (Arday, 63.), Nagy D. (Leffer, a szünetben) ‒ Amadou (Csonka, a szünetben), Rui Pedro, Bőle (Priskin, a szünetben) ‒ Lovrencsics B. Edző: Thomas Doll
Gólszerzők: Nagy D. (7.), Lovrencsics B. (29., 76.), Batik (35.), illetve Pölöskei (4.)

Az FTC szombaton a szlovén NK Domzale ellen játszott felkészülési mérkőzést (és nyert 3-2-re), ezért a vasárnapi edzőmeccsen az NB III-as ESMTK ellern tartalékos összeállításban szerepeltek a zöld-fehérek a Népligetben.

A negyedik percben Tóbiás Zsolt beadása után Pölöskei Péter fejesével megszerezték a vezetést az erzsébetiek. Három perccel később Bőle Lukács beadását Nagy Dominik fejelte a kapuba (1-1).

A 29. percben egy szöglet után Batik Bence fejelte le a labdát, Julian Koch is beleért, majd Lovrencsics Balázs közelről a kapuba lőtt. Hamarosan Batikot buktatták a tizenhatoson belül, a sértett végezte el a tizenegyest, és a kapu bal oldalába lőtt (3-1).

A második félidőben is született gól: a 76. percben Rui Pedro tört be a tizenhatoson belülre, önzetlenül Lovrencsics elé tálalt, aki a kapus mellett elhúzta a labdát, majd a hálóba lőtt (4-1) – tudósított a klub honlapja.

Hajnal Tamás több mint egy órát töltött a pályán Fotó: www.facebook.com/fradi.hu
Ezt olvastad már?
Sallói góljánál azt sem tudta az ellenfél, hol a labda – VIDEÓ
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik