NB I

Közeleg az NB I-es rajt, Rudolf elkezdte a gólgyártást

A Kazincbarcika ellen talált be a Balmazújváros új igazolása.

Jövő szombaton már NB I-es fordulót rendeznek, a kiesés elől menekülő Balmaz Kamilla Gyógyfürdő pedig a Debrecen vendége lesz. A felkészülés hajrájában Horváth Ferenc csapata a Kazincbarcika ellen játszott és nyert meg 2-0-ra egy edzőmeccset.

A klubhonlap tudósítása szerint az első félidőben rengeteg helyzetet dolgoztak ki a hazaiak, sok lehetőségük volt gólszerzésre. A vezető találatot egy óriási szabadrúgásból szerezték a 15. percben, amit Zsiga Ervin bal oldalról tekert a hosszúba.

A második játékrészben összeszedetten, az edzői utasításokat betartva folytatódott balmazújvárosi szempontból a mérkőzés. A folyamatos nyomás, amit ellenfelükre gyakoroltak, még egy gólt eredményezett: a 78. percben a télen szerződtetett Rudolf Gergely érkezett pontosan Rácz bal oldali beadására, és gurította el a labdát a kapus mellett (2-0).

Felkészülési mérkőzés

Balmaz Kamilla Gyógyfürdő–Kazincbarcika 2-0 (1-0)
Balmazújvárosi Edzőcentrum. Játékvezető: Nazsa Tamás.
Balmaz Kamilla Gyógyfürdő: Pogacsics – Habovda, Póti, Tamás L., Uzoma (Jagodics B., 83.) – Vajda (Harsányi, 80.), Sigér, Maisuradze (Haris, 68.), Zsiga – Andrics (Rácz, 63.), Arabuli (Rudolf, 59.). Vezetőedző: Horváth Ferenc.
Gólszerzők: Zsiga (15.), Rudolf (78.).

Olvasói sztorik