NB I

Magasan volt az EL-szint a Lokinak

A második számú kupasorozatot is megjárt ellenféllel játszott a DVSC.

Nemzetközi felkészülési mérkőzés

Debreceni VSC – FC Sheriff Tiraspol (moldáv) 0–2 (0-2)
Belek
DVSC: Szabados – Bényei, Kinyik, Szatmári (Mészáros, 46.), Ferenczi (Barna, 62.) – Varga K. (Mengolo, 46.), Tőzsér, Jovanovic, Bódi (Sós, 62.) – Könyves (Bereczki, 69.), Takács (Tabakovic, 46.) Vezetőedző: Herczeg András

Szerdán 15 órától játszotta a DVSC utolsó törökországi edzőmérkőzését a tizenötszörös moldáv bajnok, Európa Liga-csoportkört is megjárt FC Sheriff Tiraspol ellen Belekben.

A dvsc.hu tudósításából kiderül, hogy a magyar csapat kezdte jobban a meccset, Varga Kevin majd Bódi Ádám is veszélyeztetett a meccs elején, a 11. percben pedig már a harmadik helyzetet hagyta ki Könyves. A 25. percben aztán a Sheriff jutott előnyhöz, hat perccel később pedig jött az újabb moldáv gól egy szögletet követően.

A második játékrész elején rögtön szépíthetett volna a Loki, ám Jovanovic nyolc méterről a kapu fölé lőtt. Ebben a félidőben nem alakult ki annyi helyzet, mint az elsőben, inkább a párharcok domináltak. A 83. percben még Tőzsér szépíthetett volna, de 25 méterről elvégzett szabadrúgása kevéssel elkerülte a bal sarkot.

Ki ér révbe?
Barca, Real versenyfutás az új sztárért
Jovanovic és Tőzsér is lőhetett volna gólt Fotó: dvsc.hu
Olvasói sztorik