NB I

Eppel ismét kivégzett egy csapatot

A Honvéd támadói megint villogtak.

Nemzetközi felkészülési mérkőzés

Budapest Honvéd – Dinamo Breszt (fehérorosz) 2-1 (2-1)
Side
Honvéd: Horváth A. – Heffler, Lovric, Bobál D., Kukoc (King, 72.) – Gazdag, Kamber – Banó-Szabó (Herjeczki, 60.), Lanzafame, Danilo (Holender, a szünetben) – Eppel. Vezetőedző: Supka Attila
Gólszerzők: Eppel (11.), Danilo (20.), illetve Gavrilovic (28.)

A fehérorosz bajnokság negyedik helyén álló Dinamo Breszt ellen játszotta utolsó felkészülési mérkőzését a Budapest Honvéd, amely már a tizenegyedik percben vezetést szerzett Eppel révén. A magyar válogatott támadója Lanzafame balról belőtt szabadrúgását lőtte nyolc méterről a kapuba – derül ki a honvedfc.hu tudósításából.

Kilenc perccel később már kettővel ment a magyar címvédő, Danilo Kamber felívelését fejelte a kapuba. A válasz sem váratott sokat magára, a 28. percben Gavrilovic lőtt a léc alá egy labdavesztés után.

Ezt követően Eppel lehetőségét a gólvonalról rúgták ki a fehéroroszok, majd a szünet után Herjeczki gólját les miatt érvénytelenítették, a 80. percben pedig Horváth védte nagy bravúrral Bobál öngólba tartó fejesét. Az állás azonban nem változott, a Honvéd 2-1-re megnyerte utolsó felkészülési meccsét.

Meglepetés?
Távozott a Videoton középpályása – hivatalos
Eppel az edzőmeccseken is jó formában Fotó: MTI Fotó: Czeglédi Zsolt
Olvasói sztorik