NB I

Négyperces gólzáporban dőlt el a magyar bajnok meccse

Újabb felkészülési találkozón vannak túl Supka Attiláék.

Nemzetközi felkészülési mérkőzés

Budapest Honvéd – CKA HABAROVSZK (orosz) 1-2 (1-2)
Side
Honvéd: Gróf – King, Lovric (Kamber, a szünetben), Bobál D., Holender (Kosút, 36.) – Pölöskei, Nagy G. – Lukács (Tömösvári, 58.), Májer, Herjeczki (Stoiacovici, 62.) – Kabangu. Vezetőedző: Supka Attila
Gólszerzők: Herjeczki (32.),
illetve Karaszjov (30., 34.)
Kiállítva: Kosút (48.)

A Törökországban edzőtáborozó Budapest Honvéd magyar idő szerint 12 órakor lépett pályára az orosz élvonalban szereplő CKA Habarovszk ellen. A Sidében rendezett összecsapáson Supka Attila vezetőedző Herjeczki kivételével ugyanazt a kezdőcsapatot küldte pályára, mint legutóbb a Trepca ellen.

Az első félidő sikerült mozgalmasabbra, ekkor négy perc alatt három gól is született. A 30. percben egy kapu előtti kavarodásnál előbb Gróf még nagyot védett, ám a kipattanót Karaszjov már belőtte. Két perccel később a Tömösvári helyén játszó Herjeczki egyenlített, az oroszok góljához hasonlóan ő is egy kipattanót értékesített.

A végeredményt a 34. percben Karaszjov állította be, az orosz játékos duplázni tudott. A szünetet követően szinte azonnal kiállítottak az első játékrészben csereként beszálló Kosútot, aki gólhelyzetben buktatta az ellenfelet. Az emberhátrány ellenére voltak helyzetei a Honvédnak, ám egyenlíteni nem tudott – derül ki a hivatalos honlap tudósításából.

Na ne!
Beárazták Bale-t: padlót fogsz, mennyit ér
Vereséggel végződött a hétfői edzőmeccs Fotó: honvedfc.hu
Olvasói sztorik