NB I

Világraszóló győzelmet aratott a Fradi

Két gólt kapott a Doll-fiúktól az Európa Liga-párharcra készülő együttes.

Az orosz Premjer Ligát nyolc ponttal vezető Lokomotiv Moszkvával játszott felkészülési meccset Spanyolországban a Ferencváros. A találkozó első félideje nem hozott gólt, majd a második játékrész elején Koch bombájával vezetést szerzett a Fradi. Nem kellett sokat várni a másodikra sem: négy perccel később Varga Roland szabadrúgásból tekert a kapuba.

LÁTTAD?

Dárdaiék az évad legnagyobb győzelmét aratták – VIDEÓ

Két minutummal később szépíteni tudott a Lokomotiv, Éder emelte át a zöld-fehérek cserekapusát, Varga Ádámot. A Fradi kihúzta a végéig, így 2-1-re legyőzte az orosz listavezetőt, amely a francia Nice csapatával meccsel csütörtökön az Európa Ligában.

Nemzetközi felkészülési mérkőzés

Ferencvárosi TC-Lokomotív Moszkva 2-1 (0-0)

La Línea de la Concepción, Spanyolország

FTC: Dibusz (Varga Á., a szünetben) – Lovrencsics G., Otigba, Blazic (Batik, 65.), Pedroso (Sternberg, 65.) – Leandro (Koch, a szünetben), Gorriaran (Hajnal, 65.) – Varga R. (Nagy D., 65.), Paintsil (Rui Pedro, 65.), Amadou – Böde (Lovrencsics B., 65.)

Lokomotív Moszkva: Kocsenkov (Medvegyev, a szünetben) – Rotenberg, Mihalik, Corluka, Liszov – Taraszov, Galanyin (Korjan, a szünetben), Barinov – Rybus, Éder, Kaszajev (Galadzsan, 73.).

Gólszerzők: Koch (55.), Varga R. (59.), illetve Éder (61.)

Bravúrgyőzelmet aratott a Fradi Fotó: FTC Instagram
Olvasói sztorik