NB I

Rendőröket hívott a kapus a játékvezetőkre a magyar meccsen

A vége előtt három másodperccel jött a győztes gól, aztán pedig a balhé.

Érdekes jelenségről számolt be a Mifocink.com. Olyan sztorit gyakran hallani – legfőképpen megyei alsóbb osztályokból –, hogy a játékvezető egy feszült hangulatú mérkőzés után rendőröket hív, mert veszélyben érzi a testi épségét a feldühödött szurkolók vagy játékosok miatt, ám az az eset igen egyedülálló, hogy a játékos hívja ki a hatóságot a spori miatt – márpedig ezúttal ez történt.

A Pest Megyei Futsal7 vége elnevezésű teremtornán balhéval fejeződött be a Gyömrő–Felsőpakony találkozó. A győztes gólt három másodperccel a lefújás előtt szerezte meg a Felsőpakony, a gyömrői kapus szerint pedig szabálytalan körülmények között.

Ezt látnod kell!
Xavi harmincnyolc évesen is hatalmas király – VIDEÓ

– Ekkor szakadt el a cérna a Gyömrő kapusánál Cs. Attilánál, aki nagy lendülettel, és valóban fenyegető testtartással futott a játékvezető felé, aki ebben a pillanatban kiállította őt. Az esemény 10-15 másodpercig tartott, a kapust eközben társai próbálták lenyugtatni – mondta a Mifocink.com-nak a neve elhallgatását kérő néző, aki hozzátette, amikor mindenki azt gondolta, hogy elült a vihar, kiderült, hogy Cs. Attila, azaz a kiállított játékos kihívta a rendőröket, mondván, a játékvezetők nem azt írták be a jegyzőkönyvbe, ami valóban történt.

A lap úgy tudja, a jegyzőkönyvbe az került, hogy Cs. Attila megtaposta a játékvezetőt, és a további tettlegességet csak a gyömrői csapat többi játékosa akadályozta meg. A lap hozzáteszi, nem tudják, hogy a taposás valóban megvalósult-e, ám a szemtanúk elmondása szerint valóban nehezen lehetett visszafogni a játékost.

Az egyik szemtanú elmondta, hogy a rendőrök kiérkeztek és kihallgatták a kapust és a játékvezetőket is, de a legkellemetlenebb az volt, amikor a játékos próbálta meggyőzni a nézőket, hogy tanúskodjanak mellette.

Olvasói sztorik