NB I

Megint hét gólt rúgott a Vasas

Az angyalföldiek húsz perc alatt ötször is eredményesek voltak.

Telkiben várt újabb edzőmérkőzésre az NB I tavaszi rajtjára készülő Vasas FC-ra, az angyalföldiek ellenfele a harmadosztályú III. kerületi TVE volt. Az élvonalbeli együttes a Nagy G. – Burmeister, Benes, Ristevski – Egerszegi, Vida, Berecz, Hangya – Barczi, Ádám, Remili kezdő tizeneggyel vágott neki az összecsapásnak.

Létezik ekkora bravúr?!
Erre képes a Barca leggyengébb láncszeme – VIDEÓ

A 16. percben a Vasas szerezte meg a vezetést, ekkor Barczi beadásából Egerszegi belsőzte a labdát hét méterről a bal alsóba, 1-0. Pár perccel később Ádám szögletéből a labdát Barczi megperdítette, a kapusról kipattanó labdát Ristevski a kapuba fejelte, 2-0. A 25. percben háromra nőtt a Vasas-előny, ekkor Ristevski passzolt Berecznek, aki kulcspasszt adott Ádámnak, aki könnyedén bepasszolta a játékszert a kapuba. Az első félóra végén Ristevski már duplánál járt, a védő szöglet után ballal volt eredményes, 4-0. A félidőt ötgólos előnnyel zárta a Vasas, a 36.
percben Barczi rúgatott gólt Benessel.

A fordulás után tovább folytatódott az angyalföldi henger. Az 52. percben Ádám M. duplázott, 6-0. A 75. percben Berecz beadása után a csereként beállt Pavlov is eredményes volt, így alakult ki a 7-0-s végeredmény.

forrás: vasasfc.hu

Felkészülési mérkőzés

Vasas FC – III. kerületi TVE 7-0 (5-0)
Telki, edzőközpont
Vasas: Nagy G. – Burmeister (Laczkó, a szünetben), Benes, Ristevski (Szivacski, 57.) – Egerszegi, Vida, Berecz, Hangya (James, a szünetben) – Barczi, Ádám (Vaskó, 57.), Remili (Pavlov, 57.). Vezetőedző: Michael Oenning.
Gólszerzők: Egerszegi (16.), Ristevski (22., 29.), Ádám M. (25., 52.), Benes (36.), Pavlov (75.)

Olvasói sztorik