NB I

Tizenhét perc alatt fordított null kettőről a Balmazújváros

Kiszakadt a gólzsák az élvonalbeli rajtra készülő együttes edzőmeccsén.

Felkészülési mérkőzés

Balmaz Kamilla Gyógyfürdő – Vác FC 4-4 (3-2)
Balmazújvárosi Edzőcentrum (zárt kapuk mögött), játékvezető: Veizer
Balmazújváros: I. félidő: Horváth L. – Habovda, Rus, Tamás L., Uzoma – Vajda, Maisuradze, Sigér, Zsiga E. – Andrics, Arabuli. II. félidő: Horváth L. – Schmid M., Póti, Jagodics B., Virág A. – Schmid Á., Harsányi, Haris, Kónya (Erdei, 64.) – Kamarás, Rácz F. Vezetőedző: Horváth Ferenc

Vác: Abu – Hegedűs (Búrány, a szünetben), Tóth F., Szabó N., Görgényi (Kiliti, 70.) – Tóth G., Gulyás (Lassú Zs., 70.), Kákonyi, Nagy R. (Giuliano, a szünetben) – Zsolnai, Balajti. Vezetőedző: Nagy Tibor
Gólszerzők: Andrics (27.), Vajda (32.), Zsiga E. (44.), Haris (77.), illetve Zsolnai (22.), Nagy R. (26.), Szabó N. (63.), Borvető Á. (90.)

Az élvonalban a bennmaradásért harcoló Balmazújváros az NB II-es Vácot fogadta felkészülési mérkőzésen.

Egy-egy lövéssel melegítettek a felek, majd beindult a „nagyüzem”: a 22. és a 44. perc között öt gól esett. A Vác rögtön kettővel nyitott, a két Richárd révén: előbb Zsolnai megpattanó lövése talált utat a hazai kapuba, majd Nagy érkezett remekül egy beadásra. Egy percre rá Andrics révén szépített a Balmaz, Vajda 32. percben lőtt góljánál pedig már egyenlő volt az állás. A félidő vége előtt egy perccel aztán Zsiga Ervin is betalált, bombagóljával már a hazaiak vezettek – tudósított a Balmazújváros honlapja.

A második félidő közepéhez érkezve Szabó Norman egyenlített (3-3). A hajrában aztán a Balmazújváros újabb gólt szerzett Haris Attila szabadrúgásából, azonban erre is volt válasza a Vácnak a 90. percben: Borvető Áron alakította ki a 4-4-es végeredményt.

A Vác ellen már jöttek az eddig hiányolt balmazújvárosi gólok Fotó: balmazfoci.hu
Olvasói sztorik