NB I

Megtört a DVTK jó sorozata: gólképtelen maradt a Bódog-csapat

Orosz csapat volt az ellenfél.

A Törökországban edzőtáborozó DVTK magyar idő szerint kedden délelőtt 10 órától az orosz élvonal 11. helyén álló Rubin Kazany ellen lépett pályára felkészülési mérkőzésen.

EZT LÁTTAD MÁR?
Lallana ketrecharcosnak hitte magát, egy piros lap semmi a tettéért – VIDEÓ

Bódog Tamás az első félidőben az Antal – Nagy T., Lipták, Brkovics, Tamás – Sesztakov, Kocsis, Busai, Ugrai – Bacsa, Szarka kezdőtizenegynek adott lehetőséget, de a felek csak helyzetekig jutottak, gól nem esett – derül ki a miskolci klun tudósításából.

Fordulás után Makrai, Nikolaos, Vela, Hasani és Bukrán érkezett a pályára új arcként, míg Bacsa, Szarka, Sesztakov, Busai és Antal már nem futott ki.

A gólcsend az első óra végén tört meg, ekkor a diósgyőrieknek nem sikerült felszabadítaniuk, amit megbüntettek az oroszok, egy jobb oldali beadásra középen Kanunnikov érkezett, és a kapu jobb alsó sarkába lőtt, 1-0. Szűk tíz perccel később megduplázta előnyét a Rubin Kazany. A 68. percben Bukrán védte még a távoli lövést, azonban a kipattanó Gilyazutdinov elé került, aki húzott egyet rajta, majd közleről a hálóba lőtt, 2-0. Így alakult ki a későbbi végeredmény.

A hajrában Eperjesi, Óvári, Forgács és Tóth B. is lehetőséget kapott a DVTK színeiben, de a magyar csapat így is gólképtelen maradt. A DVTK első két felkészülési mérkőzésén győztesen hagyta el a pályát, kedden ez a bravúr nem jött össze.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik