NB I

Csak a 90. percig vezetett edzőmeccsén a Paks

A szlovákiai ZP Sport Podbrezova ellen játszottak döntetlent.

Felkészülési mérkőzést játszott az NB I-es Paks a szlovákiai ZP Sport Podbrezova ellen. A meccsen a vendégek szereztek vezetést, majd a 44. percben a csapatkapitány, Báló Tamás a középen induló Simon Andrással kényszerítőzött, és laposan kilőtte a hosszú, vagyis a bal alsó sarkot.

A klub honlapjának tudósítás szerint az 53. percben a vezetést is megszerezték: az ellenfél térfelén szerzett labdával Hajdú csinált egy cselt 16 méterre a kaputól, majd bal külsővel a bal alsóba lőtt. Az előny a 90. percig tartott, ekkor alakították ki a vendégek a 2-2-es végeredményt.

– Ezt a mérkőzést meg kellett volna nyernünk, hiszen az utolsó percben kaptuk az egyenlítő gólt. Sokkal több helyzetünk volt, mint ellenfelünknek, és bár az eredmény talán nem ezt bizonyítja, de a mutatott játékunk bizakodásra ad okot – értékelt a lefújás után Csertői Aurél vezetőedző.

Nemzetközi felkészülési mérkőzés:

Paksi FC–ZP Sport Podbrezova 2–2 (1–1)
Paksi FC:
Molnár P. – Vági, Zachán, Fejes, Báló – Nagy R., Hajdú Kecskés T. – Simon M., Simon A., Szakály D. Az 58. perctől: Molnár P. – Kulcsár, Lenzsér, Gévay, Szabó J. – Nikházi, Berdó, Simon Á., Bertus – Hahn, Haraszti. Vezetőedző: Csertői Aurél
Gólszerzők: Báló (44.), Hajdú (53.), ill. Tereschenko (13.), Viazanko (90.)

Fotó: paksifc.hu
Olvasói sztorik