NB I

Nagy Dominik elsődleges célja a külföldi szerződés volt

A Fradi és a Videoton közül viszont nem ment nehezen a választás.

A balul elsült lengyel kaland után végül hosszas huzavonát követően újra a Ferencvárost erősíti Nagy Dominik, aki a Slaven Belupo elleni szombati felkészülési találkozón már pályára is lépett a 63. percben. A magyar válogatott középpályás a meccs után az M4 Sportnak nyilatkozott a visszatérését követően.

Ideges volt a Real klasszisa
Ronaldo durván kiakadt a cseréje után – VIDEÓ

– Van bennem csalódottság, de akik közelebb állnak hozzám, azok tudják, mint és hogyan történnek itt a dolgok, elég érdekes módon – emlékezett vissza a lengyel Legiánál töltött időszakra Nagy. – De természetesen valamennyire én is hibás vagyok, és most arra törekszem, hogy bizonyítsak a magyar futballnépnek és a Legiának is megmutassam, hogy hibáztak. Őszinte leszek, több külföldi csapat is képben volt, ez volt az elsődleges cél, de sajnos bizonyos okok miatt ez meghiúsult.

420 nap után játszott újra a Fradiban Nagy Fotó: fradi.hu

– Amikor itthon szóba került a Videoton és a Ferencváros, számomra biztos volt, hogy mit fogok választani. Ez egy kicsit elhúzódott, de végül sikerült pontot tenni az ügyre és itt vagyok. Van még három hetem, be fogom tudni hozni magam teljesen a többiekhez képest. Boldog vagyok, hogy visszatértem és hogy célokért küzdhetek – zárta Nagy az M4 Sporton.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik