NB I

Nagy Dominik újra a Fradiban – hivatalos

Nagy Dominik visszatért az Üllői útra – hivatalos.

Mára hivatalossá vált, amit napok óta sejteni lehetett: Nagy Dominik ismét a Ferencváros csapatát erősíti. A 22 éves magyar válogatott középpályás korábban 2013 és és 2016 között szerepelt zöld-fehérben – adta hírül a fradi.hu

LÁTTAD?

Windecker-ügy: „Nem kellene azért büntetni őt, mert a nyáron külföldön akar szerencsét próbálni”

Nagy Dominik 1995. május 8-án született Pécsett. A helyi klubban tanulta a futball alapjait, majd 2013-ban került a Népligetbe. A fiatal középpályás fokozatosan vált egyre fontosabb játékossá az FTC első csapatában – eközben U21-es bajnoki címet nyert a Fradival, és a magyar U20-as válogatottal nyolcaddöntőig jutott az új-zélandi világbajnokságon.

A Fradiban első bajnoki találatát éppen korábbi csapata, a Pécs ellen szerezte 2014 őszén, az igazi áttörést azonban 2016 hozta meg. Már tavasszal is fontos játékosa volt a rekordelőnnyel bajnoki címet nyerő gárdának, majd 2016 őszén kirobbanthatatlan volt a Ferencváros kezdőcsapatából.

Jó formájának köszönhetően a magyar felnőtt válogatottban is bemutatkozott Svédország ellen, és felfigyelt rá a lengyel Legia is – 2017-et már Varsóban kezdte meg. Tavasszal fontos tagja volt a lengyel bajnoki címet szerző együttesnek, 4 góllal járult hozzá a sikerhez. A Bajnokok Ligája selejtezőjében is betalált a finn Mariehamn ellen.

Nagy Dominik egy Lengyelországban töltött év után 2018-ban visszatér, hogy ismét a Ferencváros csapatát segítse a futballpályán.

Úgy tűnik, hogy a Fradi sem akart lemaradni a télen beerősítő Videoton mögött az átigazolásokat tekintve. A fehérváriak hazahozták Kínából Huszti Szabolcsot, illetve a spanyol élvonalbeli Getafétől érkezett a támadósorba Stefan Scsepovics is. Mint ismert, a tavaszi folytatást a zöld-fehérek várják a tabella éléről, három ponttal megelőzve a Vidit.

Nagy Dominik visszatér!! #ftc #fradi #hajrafradi

Ferencvárosi Torna Club (@ftcofficial) által megosztott bejegyzés, Febr 1., 2018, időpont: 11:26 (PST időzóna szerint)

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik