NB I

Újabb klasszist jelentett be a Videoton

Hivatalosan is megvan a fehérváriak negyedik téli igazolása.

Tomás Tujvel, Huszti Szabolcs és Boban Nikolov után a télen a negyedik új játékossal bővült a Videoton FC kerete, ahogyan az előzetes sajtóinformációk alapján várható volt, Stefan Scsepovics is Székesfehérváron folytatja páylafutását.

Ezt olvastad már?
Auba már befutott, felkészül Giroud

A 28 esztendős támadó – aki Marko Scsepovics testvére – Belgrádban született és a Partizannál nevelkedett, ám még ifjúsági korában átigazolt az OFK Belgrádhoz, ahol 2008-ban, azaz 18 esztendősen a felnőttek között is bemutatkozott. A következő években több különböző klubnál is megfordult, legeredményesebb szezonja pedig a 2013-14-es volt, amikor a spanyol másodikosztályban a Sporting Gijón színeiben 39 bajnokin 9 gólpassz mellett 23-szor talált be, ezzel pedig a második helyen végzett a góllövőlistán. 2016-ban igazolt legutóbbi klubjához, a madridi Getaféhoz, amely júliusban korábbi sikerei színhelyére, a Sporting Gijónhoz adta kölcsön. Stefan Scsepovics a szerb, az olasz, a belga, az izraeli, a skót és a spanyol élvonalban összesen 141 bajnokin lépett pályára és 62 gólt szerzett –
írja a vidi.hu.

– Azért jöttem a Vidihez, hogy a legjobbamat nyújtsam, góljaimmal segítsem a csapatot és megnyerjük a bajnokságot. Nem szeretek az erősségeimről beszélni, mert azoknak a megítélése nem az én feladatom, hanem a szakembereké és persze a szurkolóké. Én egyszerűen csak igyekszem a saját határaimat feszegetve mindent beleadni és ha ez megtörténik, az az egész csapat hasznára lesz. Sokat beszéltem a testvéremmel a klubról, a célokról, a körülményekről és minden egyébről, ez pedig rengeteget segített a döntés meghozatalában. Nehéz időszak van mögöttem, de biztos vagyok benne, hogy a Videoton FC-nél ismét azon a magas színvonalon teljesítek majd, amire tudom, hogy képes vagyok – fogalmazott Stefan Scsepovics a hivatalos oldalon.

Olvasói sztorik