NB I

Szlovák próbajátékos tűnt fel a Honvéd edzőmeccsén

Nem bírt a Kispest a Balmazzal.

Felkészülési mérkőzés

Budapest Honvéd – Balmaz Kamilla Gyógyfürdő 0-0
Bozsik-stadion (zárt kapus), játékvezető: Bogár G.
Honvéd: I. félidő: Gróf D. – Lovric, Heffler T., Kosút, Kukoc – Kamber, Pölöskei Zs., Holender – Banó-Szabó, Lanzafame, Danilo. II. félidő: Gróf – King, Baráth, Kosút, Bobál D. – Lukács, Pölöskei, Gazdag, Herjeczki – Tömösvári, Kabangu. Vezetőedző: Supka Attila

Balmazújváros: Horváth L. – Habovda (Kónya, 61.), Rus (Póti, 61.), Tamás L. (Jagodics B., 61.), Uzoma (Virág A., 61.) – Vajda (Schmid, 61.), Batarelo (Sigér, 61.), Majszuradze (Haris, 61.), Zsiga E. (Erdei C., 61.) – Shindagoridze (Kamarás, 61.), Rudolf G. (Rácz, 61.). Vezetőedző: Horváth Ferenc

Zárt kapuk mögött, a Bozsik-stadion edzőpályáján fogadta a Budapest Honvéd a Balmazújvárost felkészülési mérkőzésen. A kispesti honlapbeszámolójából kiderült, a csapatban kezdőként kapott lehetőséget a próbajátékon lévő szlovák Tomás Kosút – aki legutóbb a lengyel Arka Gdynia játékosa volt.

Honvéd-helyzetekkel indult a mérkőzés, Horváth többször is bravúrral mentett. A 21. percben aztán tizenegyest kapott a Honvéd, de Horváth László ezt is megfogta – Danilo lövését tolta ki. A félidő vége előtt Rudolf Gergely is próbálkozott, de Gróf szintén a helyén volt.

A második félidőre szinte teljes sorcserét hajtott végre a Honvéd, majd nem sokkal később a Balmazújváros is majdnem a teljes kezdőt frissítette. A Balmaz és a Honvéd előtt is adódott lehetőség, azonban a gól elmaradt: 0-0-lal ért véget a találkozó.

Olvasói sztorik