NB I

Korábbi válogatott játékossal erősített a Vasas

Egy nap, két bejelentés Angyalföldön.

Csiki Norbert leigazolása után újabb érkezőt jelentett be a Vasas: a 22-szeres válogatott Laczkó Zsolt szerdán aláírta 2019 nyaráig szóló szerződését – írja a klub hivatalos honlapja.

Vancsa Miklós, a Vasas FC ügyvezető igazgatója a kézfogást követően elmondta: – Nem titkolom, hogy az elmúlt években több alkalommal szerettük volna visszahozni Zsoltot, de a körülmények úgy alakultak, hogy nem jött össze. Most végre sikerült. Bizonyos vagyok abban, hogy segítségünkre lehet céljaink elérésében. Úgy tekintek Zsoltra, hogy vasasos, és most hazatért Angyalföldre.

Laczkó Zsolt 1986. december 18-án született Szegeden. Fiatalon a Ferencváros csapatában játszott, majd az Olimpiakosz Pireusz, illetve a Leicester City együttesének volt tagja. 2008-ban igazolt a Vasashoz, ahol egy jó szezont töltött. Debreceni kitérő után 2011-ben leigazolta az olasz Sampdoria. Kölcsönben játszott többek között a Vicenza, a Padova csapataiban is. Ezt követően több NB I-es csapat után kerül most vissza a bal oldalon bevethető játékos.

Laczkó Zsolt is a Vasasé Fotó: vasasfc.hu
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik