NB I

Simán verte német ellenfelét a Videoton

Kovács és Stopira iratkozott fel a gólszerzők közé.

Az NB I-es tavaszi szezonra készülő Videoton FC utolsó benidormi felkészülési mérkőzését hétfő délután a német negyedosztályú Wuppertaler SV ellen játszotta. A fehérvári klubhonlap tudósításából kiderült, hogy a magyar csapat a Tujvel – Nego, Juhász, Fiola, Stopira – Hadzic – Pátkai, Nikolov – Kovács – Lazovics, Scsepovics összeállításban vágott neki a találkozónak, a 22. percben pedig a vezetést is sikerült megszereznie. Ekkor egy gyors támadás végén Kovács lőtt a német kapus lábai között a kapuba egy szélről érkező beadás után, 1-0.

Ezt olvastad már?
Autóbalesetet szenvedett a Fradi válogatott játékosa

A szünetben nem cseréltek a fehérváriak, előnyüket pedig az első óra végén tudták megduplázni. A 60. percben Scsepovics lövését blokkolták, a játékszer visszakerült szerb támadó elé, aki a bal szélen érkező Stopirának passzolt. A védő gyönyörű cselt mutatott be a tizenhatos sarkánál, majd a “gyengébbik” lábával óriási gólt lőtt, 2-0.

A hajrában a Vidinél Negot váltotta Vinícius, míg Scsepovics helyére E. Hadzic állt be, Pátkai helyett pedig Réti érkezett. Az eredmény már nem változott, a fehérváriak zárásként 2-0-s győzelmet arattak Spanyolországban a német együttes felett.

forrás: vidi.hu

Kovács István törte meg a gólcsendet Fotó: vidi.hu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik