NB I

A Fradinál jobb a csapatszellem, mint tavaly ilyenkor

Thomas Doll szerint néhányan már most nagyon jó formában vannak.

Az albufeirai edzőtábor végén a Ferencváros 2-1-re legyőzte a dél-koreai Ulsan Hyundai csapatát vasárnap. A siker ellenére Thomas Doll vezetőedző nem volt megelégedve a mutatott játékkal.

Ezt olvastad már?
Megegyezett Aubameyangról a Dortmund és az Arsenal?

– Ilyen meccseken, amikor kemény a pálya, szeles az idő, és másnap nagy utazás vár a csapatra, előfordul, hogy a körülmények rányomják a bélyegüket a mérkőzésre. Az első 25-30 perc jó volt, de utána csökkent a színvonal. Sok volt az eladott labda, egyik csapat sem játszott igazán szép futballt – idézi a német szakvezetőt a klub honlapja.

Thomas Doll hozzáfűzte, nagyon jó, hasznos edzőtáboron vannak túl, amely során sokat dolgoztak a védekezés javításán, és a futballisták fontos játékperceket gyűjtöttek.

Győzelemmel zárta az edzőtábort a Fradi Fotó: www.facebook.com/fradi.hu

‒ Két és fél héttel a felkészülés megkezdése után jó úton járunk. Néhányan már most nagyon jó formában vannak, másoknak még kell egy kis idő. A srácok kiválóan dolgoznak, és nagyszerű a csapatszellem is, jobb, mint tavaly ilyenkor. Ez pedig kulcsfaktor lehet abban, hogy úgy fejezzük be ezt a szezont, ahogy szeretnénk ‒ nyilatkozta.

Olvasói sztorik