NB I

A Videoton nem bírt a romániai éllovassal

A fehérváriak még gólt sem rúgtak, ellenben hármat kaptak.

Nemzetközi felkészülési mérkőzés

Videoton FC – CFR Cluj (romániai) 0-3 (0-2)
Benidorm
Videoton, I. félidő: Kovácsik – Nego, Juhász, Tóth, Stopira – Pátkai, Varga, Nikolov – Hadzic – Lazovics, Scsepovics. II. félidő: Kovácsik – Nego, Mocsi, Juhász, Stopira – Réti – Hadzic, Kovács, Nikolov – Lazovics, Scsepovics (E. Hadzic, 83.). Vezetőedző: Marko Nikolics
Gólszerzők: Deac (26.), Páun (32.), Coman (77.)

A spanyolországi Benidormban edzőtáborozó Videoton FC idei harmadik felkészülési mérkőzését vívta péntek kora este a CFR Cluj ellen. A kolozsváriak féltávnál vezetik a román bajnokságot. A Vidi a 24. percben került hátrányba, derült ki a fehérváriak tudósításából. Ekkor egy ártalmatlan szituációban, teljesen véletlenül Pátkai kezére pattant a labda a tizenhatoson belül, a spori pedig büntetőt ítélt. A labda mögé Deac állt, és kilőtte a jobb alsó sarkot. Kovácsik érezte az irányt, de nem volt esélye, 0-1.

Pár perccel később megduplázták előnyüket a kolozsváriak. A 32. percben szép támadás végén Páun kapott remek labdát a tizenhatoson belül, tolt egyet rajta, majd a kivetődő Kovácsik mellett higgadtan helyezett a kapunkba, 0-2.

A nagy bejelentés!
Mégsem vonul vissza Buffon

A fordulás után több cserét is eszközölt a Vidi mestere, majd kellemetlen közjáték miatt állt a játék. A 47. percben ugyanis Megsérült a partjelző. Egy párharc végén az oldalvonalon kívülre csúszott az egyik román játékos, aki telibe találta a partjelzőt. Mindkét csapat orvosa gyorsan az oldalvonal mellé sietett, de a megsérült sporttárs nem tud tovább lengetni, helyére egy tartalék partjelző érkezik.

A 77. percben már három volt a kolozsváriak előnye. A fehérváriak tudósítása szerint hiába támadott többet a Vidi a második félidőben, egy gyors kontra végén Coman Marius is betalált a kapuba, 0-3. A hajrában újabb találat már nem esett,
a Videoton FC háromgólos vereséget szenvedett.

Forrás: vidi.hu

Varga Józsefék az első félidőben kétgólos hátrányba kerültek Fotó: vidi.hu
Olvasói sztorik