NB I

Osztrák válogatott játékosért harcol a Fradi

Doll nézte ki a középpályást, akit a Legia is vinne.

Osztrák és német sajtóhírek szerint a Ferencváros és a Legia Warszawa ugyanazon játékos aláírására hajt. A SPOX információi szerint Jakob Jantscher neve mind a budapestieknél, mind a varsóiaknál felmerült. A Transfermarkt információi szerint Thomas Doll kívánságlistáján szerepel az osztrák középpályás neve.

A nagy bejelentés!
Mégsem vonul vissza Buffon

A 29 éves Jantscher december elején bontott szerződést a török másodosztályú Rizesporral, tehát szabadon igazolható. Ősszel csupán egy mérkőzésen jutott szóhoz, összesen 77 percet töltött a pályán. Az osztrák nemzeti együttesben egyébként huszonháromszor szerepelt a középpálya bármely pontján bevethető játékos, egyszer eredményes is volt.

A kiszemelt (jobbra) megfordult a Holland élvonalban is Fotó: Getty Images

Jantscher nagy vándornak mondható, hiszen szerepelt a Sturm Graz, a Red Bull Sazburg, a Dinamo Moszkva, a NEC Nijmegen, az FC Luzern, majd a Rizerspor színeiben is. Télen már a görög Panathinaikosznál is felmerült a neve, de végül nem sikerült megállapodásra jutniuk a feleknek.

A salzburgiakkal bajnoki címet nyert, 2016 nyarán pedig ott volt a franciaországi EB-n Ausztriával. Izland ellen bő tíz percnyi játéklehetőséget kapott Jantscher.

Olvasói sztorik