NB I

Elköszönt egy próbajátékosától a DVTK

Viszont Hursán György betegsége után visszatért.

Szerdán hazatért a DVTK a szlovákiai edzőtáborból. Csütörtökre szabadnapot kapott a csapat, de pénteken már folytatódott a munka a DVTK edzőközpontjában, ahol szűk egy hét után a labda is újra előkerült. Bódog Tamás szakmai igazgatóval a felkészülésről beszélgetett a klubhonlap.

– Amellett, hogy rendesen dolgozott mindenki, jókedvűen teltek a Magas-Tátrában eltöltött napok. Próbáltuk a sífutással és a biatlonnal feloldani azt a monotonitást, ami ilyenkor a játékosoknál jelentkezni szokott. Így a munka is könnyebben ment, és többet is tudtunk elvégezni, mint egy egyszerű futó edzőtáborban. A fiúk hozzáállásával maximálisan elégedett vagyok, mindenki odatette magát, senki nem panaszkodott a nagy terhelés miatt.

Beszélt a próbajátékosokról is.

– Hursán György betegsége után visszatért hozzánk, jó esély van arra, hogy meg tudja majd magát mutatni vasárnap is. A két dél-amerikai próbajátékos közül Bruno Sellanestől már elköszöntünk és további sok sikert kívántunk neki. A másik srác, Iago Borjes még néhány napot marad, így elképzelhető, hogy ő is pályára lép a rimaszombatiak ellen, de egyelőre nem ígérhetek semmit.

A DVTK–MŠK Rimavská Sobota mérkőzésnek a DVTK Edzőközpont kettes számú műfüves pályája ad otthont. A találkozó az edzőközpont területén zajló építkezések miatt zárt kapus, de a kerítésen kívülről bárki számára megtekinthető.

Fotó: Getty Images/Szirtesi László
Olvasói sztorik