NB I

Beugró lőtt győztes gólt kövesdi színekben

Novák Csanád a bemelegítés során sérült meg.

Nemzetközi felkészülési mérkőzés

Mezőkövesd Zsóry FC – MFK Zemplín Michalovce (szlovákiai) 1-0 1-0
Mezőkövesd, 100 néző. Játékvezető: Ducsai
Mezőkövesd, I. félidő: Horváth – Farkas, Hudák, Katanec, Vadnai – Cseri, Oláh, Mlinar, Bognár – Koszta, Baracskai. II. félidő: Dombó – Majtán, Pillár, Fótyik, Szalai – Tóth, Varjas Z., Iszlai, Varjas L. – Kalocsai, Földi. Vezetőedző: Kuttor Attila.
Gólszerzők: Baracskai (36.)

Az NB I-ben sereghajtó Mezőkövesdre szerda kora délután, 13 órakor újabb felkészülési mérkőzés várt, Kuttorék a Michalovce (Nagymihály) csapatát fogadták. A találkozóra a kövesdi stadionban található műfüves pályán került sor. A szlovákiai ellenfél jelenleg húsz szerzett ponttal a kilencedik helyen áll a Fortuna Ligában.

A hazaiaknál nem léphetett pályára a huzamosabb ideje sérült Szeles Tamás és Gohér Gergő, illetve a könnyített edzésmunkát végző Lázár Pál.

A kövesdiek tudósításából kiderült, hogy a 36. percben Mlinar szöktette Baracskait, aki higgadtan helyezett tíz méterről a hálóba. Ezzel a góllal szerezték meg a vezetést a hazaiak, ami később kiderült, döntőnek bizonyult, újabb találat ugyanis a folytatásban már nem esett.

További információ, hogy a bemelegítés során Novák Csanád megsérült, helyén Baracskai játszott, aki az előzetes tervek szerint csak a második félidőben lépett volna pályára.

Olvasói sztorik