NB I

Tulajdonosi utasításra váltott klubot az NB I-es játékos

Barczi nem önszántából ment fél évre Belgiumba.

A 2015-16-os szezonban még alapember volt a Diósgyőri VTK-ban Barczi Dávid, majd ezt követően a Videotonhoz igazolt, ahol azonban két idény alatt csupán hét élvonalbeli találkozón kapott lehetőséget. A 28 éves játékos januárban elhagyta a fehérváriakat és a Vasasnál folytatja, ahol az összetört lelkét virágoztatná fel – hangzott el a Digi Sport Reggeli Start című műsorában, ahol Barczi kitért a korábbi balul elsült klubváltásokra is.

Ezt olvastad már?
Németországba igazolt a Fradi korábbi játékosa – hivatalos

– Többször is beleléptem abba a mederbe, amiben nem kellett volna, voltak sérüléseim és gyengébb igazolásaim is, mindenképpen többet vártam a karrieremtől, aminek viszont még nincs vége – kezdte Barczi, aki az újpesti felnőtt csapatban mutatkozott be az élvonalban, ám ott is történt egy kisebb törés a karrierjében, amikor a belga Sint-Truidenhez került fél évre kölcsönben. – Utasításra történt az a transzfer, a tulajdonos (Roderick Duchatelet – a szerk.) szeretett volna házon belül cserélni, az mindenképpen egy baklövés volt. Ezután Diósgyőrben valamelyest stabilizálódott a helyzetem, annak örültem.

Barczi szeretne bizonyítani magának is a Vasasnál Fotó: vasasfc.hu

– Ott a vezetőségben történtek változások, nem úgy jöttek össze a tárgyalások, ahogy szerettük volna, nem voltak rugalmas beszélgetések. Leültünk egyszer a vezetőkkel és nem nagyon találtuk a közös hangot, majd pedig jött a Videoton ajánlata. Mi lehet több annál egy Magyarországon játszó játékosnak, mint a Videoton? Szerintem semmi… – mondta Barczi.

A teljes beszélgetést ide kattintva nézheted meg.

Olvasói sztorik