NB I

NB I: tapasztalt, gólerős csatárral erősítene a Haladás

Két riválist is kapott Ázsiából a szombathelyi klub.

A szlovák profutbal.sk információi szerint két dél-koreai klub mellett a Haladás is szeretné leigazolni Jakub Marest, a Slovan Bratislava 31 éves támadóját.

Ezt olvastad már?
Hihetetlen: egy ország bevásárolta válogatott játékosait a spanyol élvonalba

A cseh labdarúgó az őszi szezon során 18 bajnokin 12 alkalommal talált a hálóba, ezzel a második legeredményesebb játékosnak számít a Fortuna Ligában. Mares a hírek szerint elsősorban külföldön szeretné folytatni pályafutását.

Michal Holescák, a játékos menedzsere elmondta, két dél-koreai klubbal (Ulsan Hyundai, Incheon United) tárgyal, illetve egy konkrét ajánlatot kaptak a Haladástól. A játékos Ázsiát részesítené előnyben, mivel a dél-koreai pontvadászatot magasabb színvonalúnak tartja a magyarnál. A korábbi cseh utánpótlás-válogatott támadó sorsa várhatóan a következő napokban fog eldőlni.

Tőle retteghetne tavasszal az egész NB I Fotó: Getty Images

A tapasztalt középcsatár eddig csak Csehországban és Szlovákiában futballozott, fiatal korában pedig az utánpótlás-válogatottak összes korosztályában szerepelt. Becsült piaci értéke 2009-ben és 2010-ben 1,2 millió euró volt, jelenleg ennek éppen a fele. A szerződése jövő nyárig szól, vagyis a szombathelyieknek alaposan a zsebükbe kellene nyúlniuk, hogy megszerezzék, hogy Michal Hipp vezetőedző kiszemeltjét.

az információ forrása: zte.hu

Olvasói sztorik