NB I

BL-klubok helyett az NB I-et választotta a magyar játékos – hivatalos

Marad a Haladásnál a Fradinak csodagólt rúgó játékos.

Új szerződést írt alá a Szombethelyi Swietelsky-Haladás tehetséges játékosa, Kiss Tamás, akinek az új kontraktusa így 2020 utolsó napjáig szól – közölte a klub hivatalos oldala.

Ezt olvastad már?
Németországba igazolt a Fradi korábbi játékosa – hivatalos
Ó

Az NB I-es klubvezetők által az elmúlt év felfedezettjének választott Kisst még decemberben az ukrán Sahtar Donyeck és a török Besiktas hívta próbajátékra. Az Illés Akadémián nevelkedett, ősszel három gólig jutó támadó azonban maradt Szombathelyen, sőt, másfél évvel meghosszabbította 2019. június 30-án lejáró szerződését.

Kiss marad Szombathelyen Fotó: www.haladas.hu

– A klub felajánlotta a szerződéshosszabbítást, s miután beszéltem szüleimmel, úgy döntöttünk, az a legjobb számomra, ha hosszú távra elkötelezem magam Szombathelyen – mondta Kiss Tamás. – Jól érzem magam a Haladásnál, befogadtak a társak, s ez a három évig érvényes szerződés egyfajta biztonságot is nyújt számomra. Persze bármikor érkezhet egy, a klub és számomra is visszautasíthatatlan külföldi ajánlat. Ám konkrét lehetőségről mostanában nem hallottam. Persze egyébként sem ezen jár az agyam, hanem nap mint nap azért edzek, hogy tavasszal minél eredményesebben szerepeljünk. Kemények az edzések, nagyon sokat futunk, nincs olyan tréning, amelyiken ne lehetne elfáradni. De tudjuk jól, a következő fél évre most kell muníciót gyűjtenünk.

Olvasói sztorik