NB I

Edzőtáborba ment a DVTK, de öten itthon maradtak

A próbázó trió mellett Bárdos Bence kisebb sérülés, Kocsis Gergő fogászati műtét miatt nem utazott.

A nyári felkészülési időszakhoz hasonlóan az orvosi vizsgálatok és néhány nap közös munka után ezúttal is futótáborba vonultak a DVTK labdarúgói. A csapat vasárnap délután rendben megérkezett a Magas-Tátrába, ahol Bódog Tamás vezérletével kezdetét is vette a munka.

A DVTK játékosai közül a szlovákiai edzőtáborba Bárdos Bence kisebb sérülés, Kocsis Gergő pedig fogászati műtét miatt nem tudott a csapattal tartani, a többiek egészségesek, így 21 mezőnyjátékos és 3 kapus alkotja az edzőtáborozó keretet.

Ezt olvastad már?
Újabb hatalmas magyar gól a Manchester United ellen – VIDEÓ

Az egy hete érkezett három próbajátékos közül Iago Borjes és Bruno Sellanes a héten DVTK tartalékcsapatával készül, ahol labdás gyakorlatokat végeznek Sütő Szilárd vezérletével. Hursán György vírusos megbetegedés miatt sajnos napokig nem tudott a szakmai stáb rendelkezésére állni, így őt még visszavárják egy későbbi időpontban.

A labdarúgók napjai a szlovákiai Csorba-tó mellett vasárnap délután és hétfőn erdei futással teltek. Minden nap jelenésük van a konditeremben, a reggeli futóedzéseket követően kedden sífutás, szerdán pedig sílövészet szerepel a programban.

Fotó: dvtk.eu
Olvasói sztorik